Skip to content

Workshop Kvalitet i Green Care fredag d. 1. november 2024. kl. 10,00 – 16,00

Sted: UCL Niels Bohrs Alle 1. Odense M – Bag hovedbygningen.

Vi råder over Campushaven med Domen og Auditoriet – Fagligt oplæg v. Ronja Louring Koch og forplejning ved de studerende på pædagoguddannelse, som laver bålmad til os – Det bliver rigtigt godt! Pris kr. 300 pr. deltager som opkræves efter tilmelding.

Denne gang har vi valgt sammenlægge øst og vest – Derfor Odense! Tilmeldingsformular nederst, udfyldes senest d. 25. oktober 2024.

Vi er ønsker at have et øget fagligt fokus på dokumentation af kvalitetsudvikling. Både for jer der arbejder på institutioner, jer der er frivillige og jer der har en lille virksomhed, hvor i udbyder terapi eller coaching med natur eller dyr. Det er med stor begejstring, at det er lykkedes os at få oplæg v. Ronja Louring Koch, som i forbindelse med sit kandidatspeciale, har fulgt skolelandbruget projekt “Talenterne” i Furesø kommune, for børn og unge, som mistrives på den ene eller den anden måde. Undervejs vil der også være tid til at drøfte, hvordan det I bliver præsenteret for, kan bruges i jeres konkrete praksis og hvordan det muligvis kan skubbe til en udvikling af vores fælles kvalitetsarbejde. Ronja har i forbindelse med sit speciale udviklet en model, der kan anvendes til at synliggøre og skærpe fokus på værdien af Green Care som indsats.

I er aktive deltagere og skal medbringe jeres udfyldte Kvalitet i Green Care dokument og overveje hvilken udfordring I har behov for at vende. Kvalitetsarbejdet er en cirkulær proces, hvor vi til stadighed bliver mere opmærksomme på egen praksis.

Tusind tak til de studerende på UCL, Morten Kromann Nielsen, Ronja Louring Koch og arrangementsgruppen fra bestyrelsen: Anette Ingemansen, Nina Baun og Carsten.

Her finder du dagens program.

Workshop Kvalitet i Green Care 1. November 2024 i Odense

Adresse(Påkrævet)
Skriv navn efterfulgt af eventuelle allergier/præferencer. F.eks: "Dorte - vegetar"

https://www.greencarenetvaerk.dk/wp-content/uploads/2019/01/Workshop-Kvalitet-i-Green-Care-24-Program.pdf

 

Back To Top